Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Voetgangster gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-12-2012, 10.07 uur
Het verkeersongeval in Meliskerke. Het verkeersongeval in Meliskerke.
Het verkeersongeval in Meliskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere is dinsdagmorgen omstreeks 07.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. 

De vrouw liep met haar hond langs de rijbaan van de Burgemeester Huijsmanstraat in Meliskerke. In een flauwe bocht kwam een 17-jarige bromfietser uit dezelfde gemeente aanrijden. Hij zag de voetgangster op het laatste moment maar toen was het al te laat. Vermoedelijk raakte het stuur van zijn brommer de vrouw waarna beiden ten val kwamen. 


Hulpdiensten kwamen ter plaatse en de rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer tot de hulpverlening klaar was. De 39-jarige vrouw was bij kennis en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bromfietser had geen letsel opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melis (18-12-2012 om 23:51)
@marco, wat is dat nou voor DOM antwoord. je weet niet eens wat er zich afspeelde op dat moment qua zicht/snelheid. En over de persoon op de brommer. Dus ga hier niet van dit soort dingen vertellen
@marco (18-12-2012 om 16:53)
@marco wie heeft het over haast en te hard rijden dan?? en die mevrouw kan er zelf ook wat aan doen om beter zichtbaar te zijn met dit pok weer .... dus weer een vreemde reactie hoor.
Beertje (18-12-2012 om 16:39)
Marco, kan het niet zijn dat die vrouw donker gekleed was. Dat is iets wat ik vaker met de auto en wandelend tegenkom. Fietsers zonder licht en voetgangers allemaal donker gekleed. Trek een lichtere jas of een relecterend hesje aan als je 's-avonds naar buiten gaat. Het is voor je eigen veiligheid.
Meliskerker (18-12-2012 om 16:10)
.....òf die vrouw was ook niet verlicht. (Voetganger laat je zien!!!)Zolang we dat niet weten, kunnen we niet wijzen!
JS (18-12-2012 om 14:49)
Hopelijk valt het mee voor mevrouw! Maar ik vraag me wel af wat ze langs de rijbaan deed terwijl er óók een prachtig voetpad aan de Burgemeester Huijsmanstraat ligt...
Marco (18-12-2012 om 13:05)
Sterkte voor de vrouw en bromfietser,en de hond waar is die gebleven ??
Cookie-instellingen beheren