Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Voetgangster gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-12-2012, 10.07 uur
Het verkeersongeval in Meliskerke. Het verkeersongeval in Meliskerke.
Het verkeersongeval in Meliskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere is dinsdagmorgen omstreeks 07.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. 

De vrouw liep met haar hond langs de rijbaan van de Burgemeester Huijsmanstraat in Meliskerke. In een flauwe bocht kwam een 17-jarige bromfietser uit dezelfde gemeente aanrijden. Hij zag de voetgangster op het laatste moment maar toen was het al te laat. Vermoedelijk raakte het stuur van zijn brommer de vrouw waarna beiden ten val kwamen. 


Hulpdiensten kwamen ter plaatse en de rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer tot de hulpverlening klaar was. De 39-jarige vrouw was bij kennis en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bromfietser had geen letsel opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (18-12-2012 om 11:49)
Mensen,.... In deze donkere dagen én dan ook nog eens met van dat pok...weer, heeft iedereen slecht zicht ! Probeer de snelheid dan ook eens aan te passen. Als iemand heest heeft, betekend dat dat die persoon gewoon te laat vertrokken is. Succes mevrouw, en ook uw hond zal erg geschrokken zijn.
Hennie (18-12-2012 om 10:40)
En haar hond dan ?
Cookie-instellingen beheren