Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole in Goes

Toegevoegd: 30-12-2012, 16.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zaterdag in Goes in totaal zestig voertuigen gecontroleerd. Er werd tijdens de controle onder meer gekeken naar de geldigheid van rijbewijzen, kentekenbewijzen en verzekeringenspapieren. Daarnaast werd ook gekeken naar de technische staat en naar geluidsovertredingen. Ook werd er gecontroleerd op alcoholgebruik en het bezit van illegaal vuurwerk.


Vanwege de controle, die tussen 09.30 en 13.30 uur plaatsvond, werd bij de brandweerkazerne aan de Oranjeweg een controleplaats ingericht. Zowel auto's als motoren werden op de controleplaats aan een onderzoek onderworpen.

Er werden bekeuringen uitgedeeld voor verlopen rijbewijzen, geschorste kentekens, overtredingen van de geluidsnormen, rijden zonder rijbewijs en het niet tonen van identiteitspapieren. Daarnaast werd ook een bekeuring uitgedeeld voor het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Het vuurwerk werd in beslag genomen.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, kreeg de Zeeuwse politie bijstand van de Koninklijke Marechaussee, het Korps Landelijke Politiediensten en collega's van de regio Midden en West Brabant. Zij stelden motoren, auto's, mensen en middelen ter beschikking.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lol (31-12-2012 om 12:37)
@ anoniem. Niet de fluor is het hedendaags, maar juist de vuurwerkdampen die ons volk dom houdt! Overheden proppen vanalles in het vuurwerk, net zoals ze met slakken doen, de zogenaamde Snail-trails. En joh bij zo'n controle proppen ze ook gelijk drugs in je kofferbak. "Aluhoedje af"
Lukky (31-12-2012 om 10:45)
60 voertuigen??? dat waren alleen de motoren al die er stonden, ik stond er ook tussen, was volgens mij alleen gericht op motoren, heb der zeker 2 uur gestaan, en alleen maar 2 auto's gezien en dat waren uitgerekend 2 amerikaanse auto's, dus volgens mij heeft joop gelijk.... RAZZIA
Anoniem (31-12-2012 om 10:41)
Het is niet goed kloteloos. Maak de mensen niet gefrustreerder dan dat ze al zijn. In tandpasta zit fluor.... Denk daar maar eens over na.... Ze proberen ons dom te houden met hun fluor (gifstof) en arm met hun belasting en boetestelsel. Democratie is maar schijn. Dat is de bedoeling.
Peter (31-12-2012 om 01:27)
Ook bij de politie moet de schoorsteen roken ;-)
C.Lozekoot (30-12-2012 om 20:59)
Goede zaak! Moeten ze veel meer doen. Ook in de weekenden en 'snachts.
Joop (30-12-2012 om 19:48)
Was dat die razzia ?
Cookie-instellingen beheren