Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee brandjes in Heinkenszand

Toegevoegd: 31-12-2012, 16.18 uur
De coniferenbrand aan de Eendvogelstraat, De coniferenbrand aan de Eendvogelstraat.
De coniferenbrand aan de Eendvogelstraat,
© Foto: Jeroen Meijer
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand hebben maandagmiddag tegelijktijdig twee buitenbrandjes gewoed.


Rond 14.15 uur woedde brand in een coniferenhaag aan de Eendvogelstraat. De brandweer van Heinkenszand kwam ter plekke. Door snel handelen kon worden voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar aangrenzende huizen.

De andere brand woedde rond hetzelfde tijdstip aan het Pauwhof. De brandweer van Ovezande werd opgeroepen om deze brand te blussen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeurpietten... (1-1-2013 om 19:38)
Jammer dit.Tuurlijk, overal heb je rotte appels maar denk eens na voordat je iedereen over 1 kant scheer! Zelf ben ik de hele dag buiten geweest, geen mens kwaad gedaan en een topdag gehad zoals duizende andere. En een ongelukje zit in een klein hoekje. Trouwens, ook gelukkig nieuwjaar
Laurens (31-12-2012 om 22:53)
Helemaal eens met voorgaande reacties! Ik zal blij zijn dat de jeugd volgende week weer naar school gaat! Niet dat ik vroeger zo een braafje was, maar bewust spullen van een ander vernielen heb ik nooit gedaan!
Ellis (31-12-2012 om 20:00)
Bewoner Heinkenszand, ben het helemaal met u eens!! Ik hoop dat ze weg spoelen met hun vuurwerk, laat het maar flink te keer gaan, met bakken uit de hemel!
Vuurwerk (31-12-2012 om 17:58)
Fijn hé al die rondlopende jeugd met hun vuurwerk.
Bewoner Heinkenszand (31-12-2012 om 17:11)
Niet meer normaal al dat loodzware vuurwerk, gewoon volwassen mensen die het naar je auto gooien groot smoel op zetten als je er wat van zegt en zien dat het precies die mensen zijn die altijd over gebrek aan geld klagen die met honderden euros vuurwerk rondlopen. Stelletje aso's
Cookie-instellingen beheren