Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Ossenisse

Toegevoegd: 01-01-2013, 23.18 uur
Het eenzijdige ongeluk in Ossenisse.
Het eenzijdige ongeluk in Ossenisse.
© Foto: Thijs Geene
Door: Manfred Berrevoets
OSSENISSE - Bij een ongeluk in Ossenisse is dinsdagavond een bejaarde vrouw met haar auto van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. 


Het eenzijdige ongeluk vond rond 20.55 uur plaats op de Weststraat. Omdat de vrouw niet zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer ingezet. Deze heeft de vrouw uit haar auto gehaald.  

De vrouw is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (2-1-2013 om 21:28)
Zoooo,.... Die was lekker in de war ;-). Ze dacht dat die twee paaltje 't midden van de bocht was zeker ? Hoe erg 't ook is, zeker als ouderen geen auto meer kunnen besturen en dus erg in hun vrijheid beperkt worden, een jaarlijkse keuring boven de pensioenleeftijd is niet verkeerd.
Cookie-instellingen beheren