Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto door gladheid in sloot

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - Een vrouw is vanavond als gevolg van gladheid met haar personenauto in een sloot beland bij Zoutelande. 
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.40 uur bij Werendijke. De auto belandde op zijn kop in de sloot maar het lukte de inzittende om zelf uit de auto te klimmen. Er werd een ambulance opgeroepen om de vrouw te onderzoeken, maar zij raakte niet ernstig gewond. 


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft het voertuig geborgen. De politie zorgde ervoor dat overige weggebruikers veilig konden passeren.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fernando (15-1-2013 om 16:15)
R wat een belachelijke reactie er zijn wel meer redenen dat iemand een ongeluk kan hebben zeker met dit weer sneeuw en bevriezing... de vrouw kan ook geschrokken zijn van wat dan ook dan kun je dit ook hebben bijv. jij bent zelf zeker zo een figuur dat overal 30km.onder de max.snelheidrijdt
Bedankt (15-1-2013 om 14:49)
Gelukkig hebben we iemand van het Centraal Bureau voor Statistieken in ons midden. Bedankt voor de uitleg.. Heeft iedereen wat aan!
R (14-1-2013 om 19:07)
95% van alle ongevallen is te danken aan de bestuurder. Niet te hard, maar te snel gereden.
Cookie-instellingen beheren