Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hulpdiensten gealarmeerd voor waterongeval Kortgene

Toegevoegd: 09-03-2006, 22.43 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KORTGENE - De hulpdiensten zijn vanavond gealarmeerd voor een ongeval bij een waterongeval Kortgene.

Rond vijf over half elf belandde door nog onbekende oorzaak iemand met zijn personenauto in de berm van de Oudedijk in het Noord-Bevelandse dorp. De bestuurd(st)er belandde echter in een greppel en reed vervolgens in een naast de weg gelegen watergang.

Vanwege de ernst van de meldingen werd direct alarm gemaakt voor de tankautospuit 4733 van de brandweerpost Colijnsplaat/Kortgene en het waterongevallenvoertuig 4784 van de Goese brandweer. Kort daarop werden ook de ambulances 19102 en 19103 van de post Goes met spoed ter plaatse gestuurd.

Ongeveer vijf minuten na de eerste alarmering werd tevens de ladderwagen 4750 van de brandweerpost aan de Oranjeweg in Goes onder prioriteit één ter plaatse verzocht. Inmiddels was de Middelburgse ambulance 19127 al voorwaarde scheppend gestuurd richting Goes.

De hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. Het personeel van de ambulance 19103 heeft één persoon overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Meer informatie ontbreekt nog.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren