Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijftien auto's vernield in Vlissingen

Toegevoegd: 09-02-2013, 11.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmorgen omstreeks 05.00 uur is in de Coosje Buskenstraat een 32-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij ongeveer 15 auto's in de Zeemanserve had vernield. De man is ingesloten. 

Nadat de man was aangehouden, bleek dat van de auto's diverse ruiten en ruitenwissers waren vernield.  


De politie is nog op zoek naar getuigen van het voorval. Tevens vraagt de politie mensen van wie hun auto is vernield aangifte te doen op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (9-2-2013 om 12:01)
Mooi dat die vent gepakt is alle schade laten vergoeden uit eigen zak en niet via z'n verzekering laat hem zichzelf er maar voor doodwerken zo'n waardeloos figuur verdient geen bijstand van de verzekering en misschien idd nog een boete er boven op
Piet (9-2-2013 om 11:45)
Oplossing is al weer even eenvoudig: Potje breken is potje betalen. en als kers op de taart een forse boete.Als ze dat in de verhouding doen van : Blikje op staat gooien € 360, wordt dit een boete van € 7200,- euro.
Cookie-instellingen beheren