Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaren fietsen gezocht

Toegevoegd: 16-02-2013, 13.25 uur
Herkent u één van deze fietsen als uw eigendom?
Herkent u één van deze fietsen als uw eigendom?
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - De politie is op zoek naar de eigenaren van diverse gevonden fietsen die vermoedelijk zijn gestolen.
 
De tweewielers werden afgelopen woensdag in Hansweert door de politie aangetroffen. De fietsen zijn waarschijnlijk gestolen, maar er zijn geen aangiftes die matchen met de gevonden fietsen.


Herkent u één van deze fietsen als uw eigendom? Kom dan langs op het politiebureau in Kapelle of bel met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar (17-2-2013 om 23:04)
@Cees: in het bericht staat melden bij het bureau in Kapelle, dus dat probeer ik dan maar. @Col.Bogey: Afgeven is een groot woord, ik ben echt heel blij dat de fiets gevonden is, maar ik heb aangifte gedaan etc. en de fiets is gechipt, dus dan snap ik niet waarom ze mij niet kunnen vinden
Col.Bogey (17-2-2013 om 17:01)
Beste Eigenaar, misschien heeft de politie geen scanner. Tip voor U: op politie.nl kunt U zien wanneer U op een buro terecht kunt. In Kapelle is geen buro slechts spreekuur in het gemeentehuis. Uw fiets is terecht maar toch afgeven op de politie die op deze wijze zoek is naar eigenaars. Jammer.
Cees (17-2-2013 om 16:54)
Beste eigenaar Hansweert ligt in de gemeentre Reimerswaal en valt dus onder het politiebureau in Kruiningen.Openingstijden cvan maandag tm, donderdag 14-16 uur. Als ui vraagt om teruggebeld te worden, dan gebeurt dat.
Eigenaar (17-2-2013 om 10:37)
En het mooie is dat ik alleen kan bellen naar 09008844 op dinsdagmorgen tussen 9 en 10 omdat anders bureau kapelle niet bemand is. Verder kunnen ze me nu niet helpen. Weer een staaltje bureaucratie van de hoogste plank. Maargoed, de fiets is gevonden dus daar toch maar een plusje voor dan.
Eigenaar (17-2-2013 om 10:27)
Nou jongens, zo gek is het niet wat Simon zegt. Ook mijn gechipte fiets was er 1 van. Maar ik heb hem ook hier op hvzeeland moeten vinden ipv netjes een belletje te krijgen. Even die scanner er overheen is idd te veel moeite.
Reacted (17-2-2013 om 06:28)
Tja, en als er nu niemand komt om zijn voiture - gezien de staat waarin sommige verkeren te begrijpen - dan kan de politie ze gebruiken als patrouille voertuigen om diefstal van eigendommen door tuig te voorkomen toch?
Cookie-instellingen beheren