Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Goes

Toegevoegd: 18-03-2013, 16.55 uur
Het ongeval op de rotonde in Goes. Het ongeval op de rotonde in Goes.
Het ongeval op de rotonde in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmiddag een 18-jarige vrouw uit Heinkenszand gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de rotonde van de Nansenbaan met de Anthony Fokkerstraat. De vrouw kwam uit Goes gereden en wilde de rotonde oversteken. Een bestuurder van een personenauto, een 75-jarige man uit Goes, zag de vrouw over het hoofd en botste tegen de fiets aan.

De vrouw is behandeld door het personeel van de ambulance en liep een hersenschudding op. De man bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Verkeer (19-3-2013 om 12:11)
Geheel met Kees eens. Ook de verkeersdeskundigen hebben al eens gezegd dat het voor de fietsers onveilig is op rotondes waar ze voorrang hebben [nemen] Maar ja de fietslobby in Goes is zo sterk dat je hier niet tegenin kunt gaan ook al kost het een flink aantal ongelukken per jaar.
A (19-3-2013 om 12:07)
Hoop dat de jonge dame weer snel hersteld is.. 1 voordeel is weer een 75 jarige rijd niet hard... Maar dat niet alleen. Bij de ene rotonde hebben de fietsers wel voorrang en bij de volgende weer niet... Kunnen ze niet gewoon bij 1 soort rotonde houden...
Geschokt (19-3-2013 om 11:34)
Wat zijn dit voor reacties. Heeft niets te maken met inhalen door fietsers, of links rijden, of tussen bedrijven door over gras. Het gaat om fietsers die VOORRANG hebben. Dat betekent AUTOMOBILISTEN dat jullie moeten STOPPEN of ze nu hard of zacht rijden of achterstevoren zitten VOORRANG!!!!!
Kees (19-3-2013 om 09:43)
Het enige wat helpt is dat fietsers geen voorrang hebben. Maar je kunt natuurlijk ook wachten met oversteken totdat je voorrang krijgt. Fietsers moeten niet zelf hersenloos doorrijden, omdat het volgens de regels mag.
Maja (19-3-2013 om 08:45)
IK heb me altijd verwonderd over het feit dat de fietsers in beide richtingen fietsen. Er zijn ook fietsers die vanuit Goes al van begin af aan aan de linker kant van de A Fokkerstraat blijven rijden. Gewoon weer eenrichtingsverkeer instellen. Fietsers zijn niet vogelvrij
Elsje vervolg (19-3-2013 om 08:34)
Als ze merken dat er een auto nog even snel door wil rijden, zijn ze ineens speedy consalez. Rood licht?? Dat bestaat niet voor deze catergorie, we rijden gewoon door. En ja als er dan wat gebeurt is de wereld te klein. Maar toch sterkte aan de jongedame en de bestuurder van de auto.
Cookie-instellingen beheren