Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Gewonde bij botsing in Goes

Toegevoegd: 18-03-2013, 16.55 uur
Het ongeval op de rotonde in Goes. Het ongeval op de rotonde in Goes.
Het ongeval op de rotonde in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmiddag een 18-jarige vrouw uit Heinkenszand gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de rotonde van de Nansenbaan met de Anthony Fokkerstraat. De vrouw kwam uit Goes gereden en wilde de rotonde oversteken. Een bestuurder van een personenauto, een 75-jarige man uit Goes, zag de vrouw over het hoofd en botste tegen de fiets aan.

De vrouw is behandeld door het personeel van de ambulance en liep een hersenschudding op. De man bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lauran (18-3-2013 om 19:13)
Ben er verleden jaar een half jaar achter elkaar s'morgens en s'middags over gekomen met de scooter.. Hoe vaak ik al bijna voor mijn tokus ben gereden daar.. Moet zeker eerst weer wat ernstigs gebeuren voordat er maatregelen genomen worden! GEMEENTE GOES DOE ER WAT AAN!!!
Gevaarlijke rotonde (18-3-2013 om 18:12)
Fietsers komen het bedrijven terrein af en schieten daar de rotonde op (over het gras)of ze komen langs de andere kant wat daar niet mag en je hun dus niet verwacht.Deze aanrijding waarschijnlijk niet zo te zien maar ik wilde het gewoon even kwijt want gebeurd te vaak daar.Sterkte aan de mevrouw!!
Moon (18-3-2013 om 17:52)
Het zijn ook stomme rotondes in Goes. Ben blij dat ik er niet moet fietsen
Mark (18-3-2013 om 17:50)
Raar punt is het, en de mensen hebben haast, en denken alleen te zijn
Robert Sprenkels (18-3-2013 om 17:04)
Kan ook niet anders met die onmogelijke rotonde... Hoeveel ongelukken moeten daar nog gebeuren voor er iets aan gedaan wordt.....
Anoniem (18-3-2013 om 17:03)
Nu is het wel duidelijk zeker? Een rotonde met een fietspad waar fietsers van links en rechts komen gaat niet! 2 de geval al in 6 weken? Al een dode gevallen ook toch? Heb het daar ook al 2x bijna gehad. Sterkte voor het meisje.
Cookie-instellingen beheren