Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Goes

Toegevoegd: 18-03-2013, 16.55 uur
Het ongeval op de rotonde in Goes. Het ongeval op de rotonde in Goes.
Het ongeval op de rotonde in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmiddag een 18-jarige vrouw uit Heinkenszand gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de rotonde van de Nansenbaan met de Anthony Fokkerstraat. De vrouw kwam uit Goes gereden en wilde de rotonde oversteken. Een bestuurder van een personenauto, een 75-jarige man uit Goes, zag de vrouw over het hoofd en botste tegen de fiets aan.

De vrouw is behandeld door het personeel van de ambulance en liep een hersenschudding op. De man bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elsje (19-3-2013 om 08:31)
Nu niet een keer een verwijt aan de automobilisten in de deze reactie maar aan de fietsers. Deze categorie deelnemers in het verkeer denken dat ze dus ALLES mogen. Links inhalen, rechts inhalen, gaat het te langzaam naar hun zin krijg je een grote mond. Rotondes daar ga je dus overheen als een slak.
Kees (19-3-2013 om 06:53)
Sterkte voor beide partijen. Wat een oplossing zou zijn is het afsluiten van de ruimte tussen de bedrijven zodat fietsers niet meer over het gras kunnen en het overzichtelijker word
Boy (18-3-2013 om 22:29)
Je kunt er elke keer op reageren na zo,n ongeluk, maar ze laten je gewoon kletsen . Ze willen het gewoon niet zien bij de GEMEENTE GOES.
Marcel (18-3-2013 om 22:22)
Het wachten is op het volgende ernstige ongeluk. Kom er dagelijks met auto. Je moet echt heel goed uitkijken wil je aanrijding met fietsers voorkomen. Tunneltje voor fietsverkeer is enige oplossing. Gemeente vindt het te duur. Maar mensenleven is niet te betalen.
Geschokt (18-3-2013 om 21:30)
Gevaarlijke rotonde.Slaat nergens op!Alle slachtoffers reden gewoon op het FIETSPAD.Er wordt duidelijk aangegeven als er een fietser aankomt Maar als automobilist is het een sport om toch net nog even voor de fietser de rotonde op te rijden, want ja, die fietser/scooter wacht maar even.
F.D. (18-3-2013 om 21:28)
Als daar geen fietserstunnel gerealiseerd wordt vallen er gegarandeerd meer doden. Bovendien is de rotonde ook de grootste oorzaak van de opstoppingen 'smorgens en 'smiddags.
Cookie-instellingen beheren