Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 108 km

Twee uitslaande branden Koudekerke

Toegevoegd: 21-04-2013, 07.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Aan de Groeneweg in Koudekerke zijn zondagmorgen vroeg twee uitslaande branden ontdekt. Bij één van de branden zijn dieren om het leven gekomen. 

De eerste brand werd rond 5.30 uur ontdekt bij een woning. Hier sloegen de vlammen uit een tuinhuisje. Kort na deze melding werd er ook een brand gemeld in een schuur achter een andere woning enkele honderden meters verder. De eerste brand kon snel worden geblust. Voor de tweede uitslaande brand heeft de brandweer drie blusvoertuigen en twee watertankwagens ingezet. Overslag naar de naastgelegen woning kon worden voorkomen. 


Bij de brand in de schuur zijn volgens een woordvoerder van de brandweer circa twintig tropische eekhoorntjes om het leven gekomen. De schuur is volledig afgebrand. Rond 6.40 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Een naastgelegen schuur liep door de brand enige schade op.

Het nablussen zal nog geruime tijd duren. De politie zal een onderzoek starten naar de twee branden. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (22-4-2013 om 22:42)
Brandstichters zijn (potentiele) moordenaars. Maar wat doen tropische eekhoorns in een schuur? Zijn geen dieren om hier in gevangenschap te houden.
Dierenvriend (21-4-2013 om 16:11)
Hopelijk worden de daders snel gevonden en ik mag toch hopen dat ze een behoorlijke zware straf gaan krijgen. Als iemand tot dit soort misselijke daden in staat is verdiend die een hele zware straf. De gedupeerde eigenaar wens ik heel veel sterkte toe om dit verdriet te kunnen verwerken.
D. (21-4-2013 om 15:57)
Waarschijnlijk aangestoken zie volgend bericht! Arme, arme eekhoorntjes! Die beestjes hebben ook gevoel en pijn hoor! Waarschijnlijk meer dan de persoon die dit heeft gedaan!! Word er gewoon een beetje eng van..
Johan (21-4-2013 om 12:49)
Arme eekhoorntjes.
Dieren vriend (21-4-2013 om 09:22)
Dit kan geen toeval zijn welke schurk heeft dit op zijn geweten~?????? onschuldige dieren laten verbranden wens de eigenaar van de dieren heel veel sterkte dit zal ongetwijfeld heel verdrietig zijn voor U steek een kaarsje voor U aan
Pietje (21-4-2013 om 07:44)
sterkte voor de bewoners
Cookie-instellingen beheren