Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen vanwege beroving in Graauw

Toegevoegd: 15-05-2013, 15.22 uur
Door: Veerle van Iren
GRAAUW - Op 19 april 2013 vond in Graauw een beroving van drie jongens plaats. De drie moesten hun zakken leeghalen en hun gsm's en portemonnees afgeven. Het geld werd uit de portemonnees gehaald en de mannen namen het geld en de gsm's mee. Er zijn twee verdachtes aangehouden.


Mede dankzij een aantal oplettende burgers konden afgelopen week twee jongens als verdachte worden aangehouden en verhoord. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Hulst die in zijn woning werd aangehouden en een 17-jarige inwoner van Kieldrecht (B). De laatste meldde zich uit eigen beweging bij het politiebureau.

Beiden hebben een volledige bekentenis afgelegd en zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De 17-jarige was nog in het bezit van de drie afgenomen gsm's en deed daar afstand van. De slachtoffers van de beroving zijn in kennis gesteld en krijgen hun telefoon terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (15-5-2013 om 17:58)
T moet niet gekker worden in dit land?? :s alweer in vrijheid?? Krijg steeds meer t idee dat misdaad in dit land wordt gesteund door justitie! Echt aso gewoon! Hier kan je maar weer zien hoe justitie faalt, en misdaad loont in dit land.
Jacob (15-5-2013 om 17:14)
Ja zo gaat dat in Nederland je legt een verklaring af, geeft de geroofde spullen terug en? jawel u kunt gaan doei!! Waarom zijn die niet vast gezet in afwachting van? oh ja een moeilijke jeugd gehad. Wat een beleid wordt er toch gevoerd, en over strafrecht maar niet te spreken.
Jan (15-5-2013 om 15:54)
Inmiddels weer in vrijheid gesteld... Ongelofelijk hier in Nederland. Gaat nog wel een keer goed fout.
Cookie-instellingen beheren