Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 415 km

Hennepkwekerijen aangetroffen in Axel en Sluiskil

Toegevoegd: 15-05-2013, 16.39 uur
Door: Veerle van Iren
AXEL/SLUISKIL - De politie heeft vandaag drie hennepkwekerijen aangetroffen en laten ontruimen. Twee hennepkwekerijen werden ontdekt in de Walstraat in Axel en één hennepkwekerij was gesitueerd in de Nieuwe Kerkstraat in Sluiskil.

De ene hennepkwekerij bevond zich op de zolder van de garage van de woning en bestond uit 60 planten. De planten werden geruimd en de meter werd door de Delta meegenomen voor verder onderzoek. De 28-jarige bewoner heeft een verklaring afgelegd.


In de tweede woning in de Walstraat werden in de kelder 10 hennepplanten aangetroffen. Ook deze kwekerij werd geruimd en de 26-jarige bewoonster heeft een verklaring afgelegd.

In de woning in de Nieuwe Kerkstraat werd in een ruimte een kwekerij met 170 planten gevonden. De kwekerij werd ontruimd, de bewoner werd aangehouden. Op het politiebureau heeft hij een verklaring afgelegd. Hij is met een boete van 1500 euro weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey pagga (17-5-2013 om 14:50)
Ach stelletje heikneuterige zeeuwen, ik heb verdomme agenten bij criminelen binnen zien zitten om te vertellen dat ze een inval gingen krijgen. Geloof me die hadden meer als 170 plantjes staan. Hecht geen waarde aan deze nieuwsberichten. Dit is een manier om de mensen tevreden te houden!
Sjakie (17-5-2013 om 12:12)
Pfff, 170 planten en een 'enorme' boete van 1500 euro. Die lacht zijn plasser uit zijn broek. Dat 'verdient' hij binnen een week terug. Wat een kinderachtige en laffe 'straffen' hier. Misdaad loont, dat blijkt maar weer. Ga de geldstromen na en bepaal de boete op de inkomsten. Dit is een lachertje.
Zeeuwse (17-5-2013 om 10:02)
@Joey,wat negatief! De politie weet ook wel dat er grotere mannen aan het werk zijn maar die kunnen niet werken als je de kleine man te pakken kan krijgen. Ik vind het een goede zaak, weg met die rotzooi. Ze gaan maar werken voor hun geld, moeten wij tenslotte ook!.
Joey pagga (16-5-2013 om 18:29)
Bravo politie, een paar bijverdienst kweekjes oprollen heel knap. Ondertussen zijn er toch echt wel grotere mannen aan het werk hoor! Typisch is dat iedereen er van af weet behalve de politie. Moeten wij nu trots zijn op dit nieuws? Ik noem dit soort berichten zoet houdertjes naar het volk toe.
Axelaar (16-5-2013 om 14:11)
Waar gebeurt het tegenwoordig niet? het is winstgevender dan sommige beroepen
Marco (15-5-2013 om 21:12)
Goh.........hoe verassend zeg, Dat gebeurd daar anders nooooiiiiiit........
Cookie-instellingen beheren