Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Polen betrapt bij winkeldiefstal

Toegevoegd: 24-05-2013, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond in Middelburg twee Polen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.


De twee werden rond 20.00 uur opgepakt nadat zij de Praxis-bouwmarkt op de Mortiereboulevard wilden verlaten zonder een Bosch Multidetector af te rekenen. De leidingzoeker had een waarde van 99 euro.

Het winkelpersoneel betrapte het duo, hield ze vast en droeg ze over aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (26-5-2013 om 18:53)
Beste PVV stemmers. Mag ik jullie er op wijzen dat dhr. Wilders al eens in de regering zat en toen ook geen flikker aan het zogenaamde "buitenlandersprobleem" heeft gedaan? Gewoon met je poten van andermans spullen afblijven; zowel buitenlanders als Nederlanders. Elk land heeft zijn paupers.
Jos (26-5-2013 om 11:09)
@Pool. Als het je hier niet bevalt rot je maar op naar je eigen land. Als je zo hard werkt (lijkt me heel sterk) dan bouw je eerst je eigen land op. Maar ja stelen in het buitenland is gemakkelijk he? Alsof alleen Polen het vuile werk doen? Er zijn genoeg Nederlanders die vuil werk doen!
T4 (26-5-2013 om 09:45)
Prachtig al dit geschreeuw. op dit onderwerp lekker anoniem maar buiten op straat zijn we allemaal weer een kudde volkje Wilders je hebt me stem. Het land uit. en ga zo maar door. trek dan ook je bek is open tegen je baas. en laat dan niet met je zolen had dit ook allemaal niet gebeurt.
Lia (26-5-2013 om 07:35)
Erik, misschien moet je dan eens nakijken waarom je geen Nederlanders in dienst kan krijgen. Een pool moet zijn eigen land helpen.Tis bewezen . nederlander eruit, te duur etc pool goedkoper om te gebruiken. Wij zijn jantjes in hun ogen, een pool krijgt een te grote mond hier en rammelt met ons .
Kweetnietbendom (25-5-2013 om 15:14)
Betalen die nederlandse werkgevers dan zo weinig dat die polen moeten gaan stelen en geen zoekertje van 99 euro kunnen betalen ? moeten zeker eigen gereedschap hebben van de baas ? of is het gewoon tuig want een levensbehoefte was het niet. kies maar.
Polskibrann (25-5-2013 om 14:47)
Veel gemopper,maar wie adverteert nederland in het buitenland als gratis graaiton van de eurozone ? juist, den Haag. zwakke leiders, stinkende wonden. antibiotica werkt ook niet meer door de antibiotica maffia, waar den Haag ook al helemaal niets aan doet. want den Haag ligt in het buitenland.
Cookie-instellingen beheren