Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Polen betrapt bij winkeldiefstal

Toegevoegd: 24-05-2013, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond in Middelburg twee Polen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.


De twee werden rond 20.00 uur opgepakt nadat zij de Praxis-bouwmarkt op de Mortiereboulevard wilden verlaten zonder een Bosch Multidetector af te rekenen. De leidingzoeker had een waarde van 99 euro.

Het winkelpersoneel betrapte het duo, hield ze vast en droeg ze over aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (25-5-2013 om 13:00)
Nou meneer de Pool alleen het feit hoe u over ons praat zegt al meer dan genoeg elke buitenlander die met justitie in aanraking komt moet het land uit gezet worden en niet meer terug! Dan kunnen we weer een top-land worden wat we altijd in de wereld geweest zijn!
Jan (25-5-2013 om 12:37)
@Tomek. Niks rustig aan.Als je denkt dat ik onder de indruk ben van een stelletje (werk)rovende polen heb je het mis. Ik heb geen haat naar buitenlanders die eerlijk zijn. Alleen heb ik moeite met buitenlanders die hier de boel leeg jatten. Heb in 3 jaar tijd al 4 polen betrapt op poging tot inbraak
Nuchtere Robbie (25-5-2013 om 10:57)
Kom op zeg! Als er in het stukje NIET was aangegeven dat het Polen waren hadden er nooit zoveel reacties geweest. Maar ja, omdat het Polen betreft is het VEEL erger he? Een Nederlander zou zoiets toch nooit in zijn hoofd halen ?? PFFFF!!
Bram (25-5-2013 om 03:42)
Pooltje, pooltje in het land. Wie is de grootste dief in Nederland. 't Ja polen mogen ook niets stelen, maar helaas weten ze dat nog niet allemaal. Trouwens alle Nederlanders ook nog niet ! maar...verschil is er wel.
Job (24-5-2013 om 21:41)
Ontwijken jan ontwijken,als je al die ontwijkers wegstuurd is er geen bedrijf meer over.
WITTE (24-5-2013 om 21:28)
allemaal buiten , eigen volk eerst . geef eerst eens ons eigen volk te vreten in plaats van de hoge heren hun zakken te spekken . want deze zijn de oorzaak van de buitenlandse invasie van deze lekkere goedkope personeel leden .
Cookie-instellingen beheren