Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Details onderzoek ontbreken nog

Toegevoegd: 28-05-2013, 13.05 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tijdens het sporenonderzoek maandagavond in Terneuzen is vermoedelijk kleding in beslag genomen. Meer details zijn niet bekend want pas aan het einde van de middag worden wellicht mededelingen gedaan.
 
Al vroeg op de avond werd er onderzoek gedaan in de omgeving van de Guido Gezellestraat en het Sweelinckhof. Er werd ook een politiehond ingezet om te zoeken naar speuren. Diverse goederen werden veilig gesteld.
 
Gisteravond was de politie niet bereikbaar voor commentaar maar ook vandaag is vooralsnog geen nadere informatie voor handen. De politie verwacht pas op z'n vroegst een woordvoerder beschikbaar te hebben die details kan verstrekken.


Zie ook:
- Politieonderzoek in Terneuzen (27-05-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mathilda (1-6-2013 om 20:41)
Helemaal mee eens :)).
K (31-5-2013 om 17:42)
Kan een agent niet praten met een verslaggever ow nee tuurlijk niet daar moet een aparte woordvoerder voor komen die mag de belasting betaler ook weer betalen zeker?, geweldig land ons nederland
Mathilda (30-5-2013 om 22:28)
En waar blijven die details dan van de woordvoerder?nu vragen mensen zich of wat er gebeurd zou kunnen zijn!vooral de omwonende.is er iemand gevonden?is er een overval geweest?is er een verkraching geweest.heb al van alles gehoort.dus laat de mensen iets weten.
Cookie-instellingen beheren