Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Twee wietkwekerijen ontmanteld

Toegevoegd: 13-06-2013, 16.28 uur
De kwekerij in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes.
De kwekerij in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag twee wietkwekerijen ontmanteld. Dat gebeurde in Goes en Vlissingen.


De kwekerijen waren gevestigd in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes (foto's boven, 1 en 2) en een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen (foto's 3 en 4). Hoeveel planten er in de plantages aanwezig waren is nog niet precies bekend.

De beide kwekerijen zijn ontmanteld door Incident Control. Ook is energiebedrijf Delta ter plekke geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (14-6-2013 om 10:18)
Er worden dus tegenwoordig private bedrijven ingezet om te ruimen. Bedrijven die dus geld verdienen aan het onzinnige mislukte beleid van de laatste 30 jaar regeren. Bedrijven die zijn gebaat bij illegale handel, zijn net zo crimineel als de telers. Er wordt niet gewerkt aan een oplossing voor het probleem, maar er moet geld aan worden verdiend. Hoe illegaler, hoe duurder, hoe meer criminaliteit erop afkomt. Dit soort acties werkt averechts als het gaat om preventie van criminaliteit.
Vlissingse (14-6-2013 om 02:03)
Maar de dealers op straat pakken ze niet, die komen s`avonds allemaal op straat en dan zie je geen 1 maar dan ook echt geen 1 politie!
Vlissingse (14-6-2013 om 01:59)
@ jos: Er wonen nog steeds mensen in die flats, waarom zouden ze er uit gaan als ze toch pas volgend jaar tegen de vlakte gaan? Delta sluit alleen de lege woningen af. Maar knap werk hoor politie, je heb weer een paar lullige plantjes opgeruimd
Jan (13-6-2013 om 18:42)
Hoeveel kost het? om dit allemaal te ruimen want ik denk dat dit meer kost wat die rotzooi waard is , je kan wel jacht erop maken dat maak de uitdaging alleen maar groter drug ยด s zal je nooit uitroeien
Loes (13-6-2013 om 17:59)
Keurig werk, opgeruimd staat netjes.........die troep
Jos (13-6-2013 om 17:25)
Ik dacht dat die flatjes in Vlissingen al afgesloten waren van de nutsvoorziening...? De Delta Nuts is daar elke keer bezig met afsluitingen voor dat ze na de bouwvak tegen de vlakte gaan.
Cookie-instellingen beheren