Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie extra alert op straatraces

Toegevoegd: 14-06-2013, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie en de gemeente Tholen zijn zaterdag aanstaande extra alert op mogelijke straatraces. Ook wordt hierop extra gelet in de omgeving van Bergen op Zoom.


Op Facebook stond een oproep voor een ontmoeting op zaterdag 15 juni van de Subaru-club. Ze wilden een meeting houden in gemeente Tholen. De bijeenkomst zou 's avonds plaatsvinden. Het was de bedoeling om illegaal te racen en te driften.

De politie heeft donderdag overleg gevoerd met de initiatiefnemers van deze oproep. Het bericht op Facebook was volgens de initiatiefnemers bedoeld als grap. Zij zijn zelf ook onaangenaam verrast door de hoeveelheid reacties.

Gemeente Tholen en politie wijzen belangstellenden op het illegale karakter van het racen en roepen belangstellenden op om niet te komen. Overigens is dit nu ook de wens van de oorspronkelijke initiatiefnemers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ard (15-6-2013 om 09:02)
De politie zou er gewoon heen moeten gaan gewoon als veilige ondersteuning... De politiewagens kunnen de meeste subaru wagens toch niet eens bij houden... En als ze het nou op een circuit doen of op een afgelegen weg waar nooit iemand komt... Kunnen ze andere ook niet in gevaar brengen.
Michelle (15-6-2013 om 08:53)
Hadden die initiatiefnemers dit zelf niet kunnen bedenken. Dom,dom,dom. En nu maar afwachten wat voor puinzooi het gaat worden want er zijn altijd lui die hier op kicken!!
Herrie (14-6-2013 om 23:11)
Haha, moet kunnen met die sjonny autootjes.
Kn@lpot Charlie (14-6-2013 om 22:27)
Fast & Furious: Tholen drift. Ach .. als het op een afgelegen gebied is, is dit toch geen probleem? Kunnen ze ook ff hun energie kwijt op een andere manier dan het saaie circuit. Zo'n vaart zal t heus allemaal niet lopen hoor..
Blabla (14-6-2013 om 21:54)
Niet openbaar zetten in de facebook groep he? er bestaat ook zoiets als privacy en privacy settings.
Matthijs (14-6-2013 om 20:29)
Zouden ze maar eens extra controleren op criminaliteit. Maar ja... Dat kost geld en leverd geen geld op om het kantoor van het CJIB (en andere overheidskantoren) met extreme luxe in te richten zoals vandaag te zien was op geenstijl
Cookie-instellingen beheren