Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie extra alert op straatraces

Toegevoegd: 14-06-2013, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie en de gemeente Tholen zijn zaterdag aanstaande extra alert op mogelijke straatraces. Ook wordt hierop extra gelet in de omgeving van Bergen op Zoom.


Op Facebook stond een oproep voor een ontmoeting op zaterdag 15 juni van de Subaru-club. Ze wilden een meeting houden in gemeente Tholen. De bijeenkomst zou 's avonds plaatsvinden. Het was de bedoeling om illegaal te racen en te driften.

De politie heeft donderdag overleg gevoerd met de initiatiefnemers van deze oproep. Het bericht op Facebook was volgens de initiatiefnemers bedoeld als grap. Zij zijn zelf ook onaangenaam verrast door de hoeveelheid reacties.

Gemeente Tholen en politie wijzen belangstellenden op het illegale karakter van het racen en roepen belangstellenden op om niet te komen. Overigens is dit nu ook de wens van de oorspronkelijke initiatiefnemers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CAZ (14-6-2013 om 15:21)
Totaal verkeerd geïnterpreteerd door Politie en Gemeente!!!! Dit ging totaal niet over een straat race maar om een samenkomst. Als mensen illegaal willen gaan straat racen en driften zullen zei dit al zeker niet op een sociaal media platform zetten.
Cookie-instellingen beheren