Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer kerntransport vanuit Borssele

Toegevoegd: 25-06-2013, 16.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Vanuit Borssele is dinsdagmiddag onder politiebegeleiding weer een transport met radioactief afval vertrokken. 


Net als tijdens de voorgaande transporten vertrok de trein met kernafval even na 15.00 uur vanaf het terrein van Covra in Vlissingen-Oost. Ook dit keer werd de trein met nucleair afval door een groot aantal politie-eenheden begeleid. Diverse spoorwegovergangen werden door de politie afgezet. Bij het transport waren zoals gebruikelijk ook de Mobiele Eenheid en een politiehelikopter aanwezig.

Voor zover bekend is het transport tot nu toe zonder problemen verlopen. Het vorige transport vond voor zover bekend plaats op dinsdag 19 maart.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren