Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 28-06-2013, 21.38 uur - Update: 29-06-2013, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen is vrijdagavond een 30-jarige man uit Vlissingen neergestoken.  

De melding van de steekpartij kwam rond 19.30 uur bij de politie binnen. Deze is met diverse voertuigen ter plaatse gegaan en troffen de man gewond aan. Het slachtoffer is behandeld en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.   

Een woordvoerder van de politie kan niet zeggen of het slachtoffer zwaargewond is. Ook over de aanleiding van het voorval is nog niks bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan in de woning.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (29-6-2013 om 02:14)
Tsjongejonge,... Wat zal dat 'n werk zijn, uitzoeken wat de aanleiding is. Wel'ns gekeken wat daar allemaal woont ? Opgelost !