Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Brandweer ingezet voor dier in problemen

Toegevoegd: 03-07-2013, 12.20 uur
Het incident aan de Klaproosstraat in Goes. Het incident aan de Klaproosstraat in Goes.
Het incident aan de Klaproosstraat in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De brandweer van Goes is dinsdagavond ingezet om een dier in de problemen te helpen.


Aan het einde van de middag werd de dierenambulance gebeld met het bericht dat er een duif vast zat in een dakgoot van een woning aan de Klaproosstraat. De brandweer heeft een ladderwagen ingezet om het dier te bevrijden.

Net toen de brandweer bijna bij de duif was vloog deze weg. Het dier bleek een nestje te hebben in de dakgoot.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (5-7-2013 om 05:46)
Sorry mensjes maar met z'n allen hebben we dit soort actie's onbetaalbaar gemaakt. Helaas ook een dier moet gered worden. Dat behoort bij ons.(heet beschaving) Hebben we zelf voor gezorgd ! Achteraf niet lopen zeiken dus!. De duif zal zo niet denken, maar denk er zelf dan maar eens aan !
Vlissingse (5-7-2013 om 00:33)
En de meesten weten geloof ik niet dat de brandweer er is voor mens EN dier!!!! Denk dat de mens meer geld kost dan een dier, dus zit niet zo te zeiken
Vlissingse (5-7-2013 om 00:30)
Het is toch jammer om te lezen dat er nog zoveel dierenhaters zijn, bah jullie moesten jezelf schamen!! Een dier is een levend wezen en heb net zoveel recht op hulp als het nodig is als een mens ( wel mens, kan in veel gevallen zeggen een beest)
Scherpenissenaar (4-7-2013 om 18:34)
Ben niet gewoon om te reageren op het nieuws, maar dit slaat toch echt alles!! Een ladderwagen oproepen voor een duif die in de goot zit. Er moet toch bezuinigd worden? Zouden we dan niet beginnen om dit soort absurde acties te schrappen? Arm Nederlandje.....
Vlissingse (4-7-2013 om 15:25)
Bij ons ook eens gebeurd, de duif zat vast met het pootje tussen een rand van de goot. . het was al bloed,de dierenambulance gebeld maar die deden er niets aan . toen was de brandweer ook de redder>. gelukkig.!
Vegamuis (4-7-2013 om 13:26)
Dat heeft wel wat gekost dan..... maar het was in elk geval een goede oefening. Voor de 'aanmelder': Was nou maar naar Specsavers gegaan!
Cookie-instellingen beheren