Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Evacuatie vanwege grote brand

Toegevoegd: 08-07-2013, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Speeltuin 't Klokuus in 's-Heer Arendskerke is vanmiddag geëvacueerd vanwege een grote brand in een boerenschuur op een naastgelegen terrein.


De brand woedt aan de Wissekerkseweg en brak rond 14.05 uur uit. Het vuur was volledig uitslaand. De brandweer spreekt van een grote brand. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was opschaling nodig vanwege de gebrekkige waterwinning en een hoge vuurbelasting in de brandende schuur.

De brandweer is met groot materieel uitgerukt. Zeker drie tankautospuiten, een watertankwagen en een haakarmvoertuig met waterbak zijn ingezet. Een adviseur gevaarlijke stoffen is ter plekke om metingen te doen. De woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland bevestigde even voor 15.00 uur dat er asbest is vrijgekomen.
 
In de schuur lag met name stro. Op het boerenerf bevonden zich ook dieren. Er zouden echter geen mensen en dieren gewond zijn geraakt.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren