Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na ongeluk N59 Oosterland

Toegevoegd: 23-07-2013, 17.36 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Op de kruising Molenweg - Rijksweg (N59) bij Oosterland is vanmiddag een ongeluk gebeurd.
 
Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 14.50 uur en was er zeker één auto bij betrokken. In dit voertuig zaten drie personen. Er werd gemeld dat er sprake was van een beknelling en daarom werd ook de brandweer opgeroepen.


De auto was tegen een lantaarnpaal gereden en vervolgens op zijn kop beland. De inzittenden bleken uiteindelijk toch allemaal op eigen kracht uit het voertuig te komen. De auto raakte beschadigd en moest worden weggesleept. Energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om de schade aan de lantaarnpaal op te nemen.

De politie zorgde voor een omleiding. Rond 15.35 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (25-7-2013 om 20:22)
Vraag mij af wie van de reactiegevers rijd of kijkt met regelmaat op dat stukje weg? Als je goed oplet zit er te veel op korte afstand wat A niet verwacht wordt. B de weg is te smal. Zie bijna dagelijks foute dingen. Kan er bijna een boek overschrijven. alle verandering is nog geen verbetering.
Niels (24-7-2013 om 22:03)
@anoniem: het is niet het te hard rijden, dat gaat gewoon niet omdat de touristen te langzaam rijden. De meeste touristen (LET OP: DE MEESTE) letten niet op, waardoor je vreemde acties krijgt waarop dan weer op wordt gereageerd, en dat gaat niet altijd goed. Maar ik wil ook 4 baans wegen en 100km/h
Anoniem (24-7-2013 om 07:28)
De wegen zijn niet optimaal voor vakantie verkeer maar 9/10 keer is het toch gewoon de bestuurder die te hard rijdt etc etc etc. naast een 4 baans zullen ze ook een lantaarnpaal zetten....
Onno Hillebregt (23-7-2013 om 23:16)
@Jaap Verkeer Wat een vreemde reactie! Bedoelde je niet: fatsoenlijke chauffeurs die het vakantie verkeer aan kunnen of: dan blijft dit voor goed die sullige ingeslapen autobestuurder ? Bovendien lijkt het wel of je precies weet wat er gebeurd is in dat ongeval of zit je alleen maar in te vullen om je achternaam waar te maken ? Jammer van jouw en mijn moeite en energie. En slaap maar lekker verder in je klederdracht. En sterkte voor de drie inzittenden en de lantaarnpaal.
Jaap Verkeer (23-7-2013 om 21:51)
Nou is het enige dat Zeeland nog nodig heeft naast klederdracht: FATSOENLIJKE wegen die het vakantie verkeer aan kunnen. Niet nog meer van het zelfde aan verkeersremmers e.d. maar gewoon 4 baans.Zo niet dan blijft dit voor goed die sullige ingeslapen provincie. PR acties of niet