Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder nog niet getraceerd

Toegevoegd: 26-07-2013, 22.04 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - De motorrijder die zondagavond een 47-jarige inwoner van de Molenstraat in Clinge heeft aangereden is nog steeds niet gevonden. Dat heeft de politie vandaag laten weten.


Volgens de politie leek het er even op dat de gezochte motorrijder en zijn motor diezelfde avond al waren opgespoord, maar onderzoek heeft uitgewezen dat de bewuste motorrijder en de motor niets met het ongeluk te maken hadden.

Op aanwijzingen van getuigen namen agenten een paar uur na het ongeval al een motor, kleding en schoenen van een 23-jarige Clingenaar in beslag voor technisch onderzoek. Deze werden overgebracht naar het bureau in Hulst.

's Maandags heeft de verdachte met de politie gesproken en ook werd er nader onderzoek gedaan naar zijn mogelijke betrokkenheid. Volgens de politie zijn noch de Clingenaar, noch zijn motor betrokken geweest bij de aanrijding. De motor en kleding zijn gisteren weer teruggegeven aan de eigenaar.

De politie is nog steeds op zoek naar de doorrijder.

Zie ook:
- Motorrijder laat gewonde achter (22-07-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaas (4-8-2013 om 10:34)
Iets meer info heb je gewoon nodig, google eens een paar "neuzen" of konten.. daar herken je een motor aan.. niet aan de kleur.. ( zo ongeveer elke motor is leverbaar in rood )
Kaas (4-8-2013 om 10:32)
Zo verschrikkelijk veel motoren hebben een rode kleur , sterkte met zoeken.. Daarnaast staan de meeste motoren binnen in een schuur, dus zo makkelijk door een ander te vinden is ie ook niet.. Die van mij in de gezochte kleuren staat ook keurig binnen, ben benieuwd wanneer ik de petjes zie.
K (30-7-2013 om 13:14)
Heeft men een kenteken van deze motor? anders wordt het lastig zoeken ik bedoel een zwart rode motor ja die zijn er zo veel deze kleuren combi wordt veel gebruikt op honda cbr fireblade yamaha r1 en r6 maar dat zijn zulke populaire machines daar rijden er veel van
Vlissinger (30-7-2013 om 07:43)
@Clinge, gelukkig kunnen omstanders altijd alles goed vertellen! en als jij van een afstandje kan zien dat iemand straal bezopen is, moet je bij de politie gaan werken, scheelt een hoop blaastesten! het gaat veel sneller als iemand dat zo op afstand kan zien.
Clinge (27-7-2013 om 19:37)
Weten ze zeker dat het een motor is en geen scooter ? Want zag overdag iemand met de scooter straal bezopen !
Remco (27-7-2013 om 10:29)
Is misschien op vakantie...
Cookie-instellingen beheren