Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km
-->

AT houdt man aan na moord Sas

Toegevoegd: 07-08-2013, 16.18 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een arrestatieteam (AT) van de politie heeft vanmiddag in Terneuzen een 20-jarige man uit Terneuzen aangehouden vanwege een fatale schietpartij op 18 april in Sas van Gent.


Bij de schietpartij kwam destijds een 48-jarige man uit Sas van Gent om het leven. Het slachtoffer werd op de bewuste donderdag rond 05.40 uur gevonden in een woning aan de Baljuwstraat. Er werd direct een groot onderzoek gestart, maar dat leidde tot nu toe niet tot de arrestatie van een verdachte.

Precies een week geleden deed de recherche nog een oproep aan mensen die mogelijk meer informatie hadden over de zaak. Vorige week werd bekend dat tijdens het onderzoek in de woning aan de Baljuwstraat onder andere soft- en harddrugs werden gevonden. Het onderzoeksteam bestond tot voor kort nog uit tien politiemensen en staat onder leiding van een officier van justitie.

Vandaag kwam er weer beweging in de zaak toen rond 15.30 uur door het arrestatieteam een inval werd gedaan in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen. Daar werd een mannelijke verdachte opgepakt. De verdachte is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij later zal worden gehoord.
 
Vanmiddag zal in aanwezigheid van de rechter-commissaris een onderzoek in de woning aan de Rozenstraat plaatsvinden. Deze onafhankelijke onderzoeksrechter beoordeelt over het inzetten van bijzondere opsporingsmiddelen, zoals een huiszoeking.

Zie ook:
- Man uit Sas van Gent doodgeschoten (19-04-2013)
- Slachtoffer werd omgebracht (18-04-2013)              
- Dood man vermoedelijk misdrijf (18-04-2013)
- Dossier Moord en Doodslag in Zeeland

-->

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren