Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Grote brand in schuur Wemeldinge

Toegevoegd: 11-08-2013, 02.19 uur - Update: 11-08-2013, 10.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Aan de Oude Polderweg in Wemeldinge heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed in een schuur. 


De brand werd rond 00.50 uur ontdekt. In de schuur lag stro en hooi opgeslagen. De brandweer heeft de schuur gecontroleerd laten uitbranden. Desondanks werd er flink wat materieel ingezet. Het ging onder meer om vier tankautospuiten, een waterwagen en een groot watertransport. De brand was rond 02.50 uur meester.

Volgens de Veiligheidsregio zijn de gebouwen in de omgeving niet in gevaar geweest. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen met het afhandelen van de schade.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaap emmer (12-8-2013 om 16:21)
Weer brand met een asbest dak ? of nie nouw het lijkt wel een vuur loper eerst oost dan west ga maar door ik vindt het vreemd maar ja we slopen en we gaan weer nieuwbouwen veel sterkte maar tis wel kloote als je het over komt
Potse (11-8-2013 om 12:43)
De vierde grote brand op rij.krijg er toch bedenkingen bij.
Cookie-instellingen beheren