Weerbericht:
Bewolkt en regen, vanochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing met ambulance

Toegevoegd: 23-08-2013, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Bij een ongeval tussen een ambulance en een personenauto zijn vrijdagavond vijf personen gewond geraakt. 


De botsing vond rond 19.10 uur plaats op de Zeelandbrug ter hoogte van het beweegbare gedeelte. De bestuurder van de auto had te laat door dat er een ambulance stil stond en botste tegen het voertuig aan. Volgens de politie had de ambulance een reguliere rit. 

Voor het ongeval zijn diverse brandweer- en ambulancevoertuigen ingezet. Ook is er een traumahelikopter opgeroepen, maar die is niet meer ingezet. De brandweer heeft de gewonden uit de voertuigen bevrijd. Hiervoor zijn de deuren uit de auto geknipt. 

De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is nog niks bekend. Het verkeer is omgeleid via de Oosterscheldekering. Rond 20.45 uur was de weg weer vrij voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-8-2013 om 11:59)
Een ambulance is knalgeel met opvallende striping erop en toch ziet iemand hem niet? wat doet zo'n iemand achter het stuur van een auto?. mensen gooi die rottelefoontjes nu eens uit het raam er gebeuren enorm veel ongelukken door
Sjors (25-8-2013 om 09:05)
Nou de ambulance was gelukkig snel ter plaatse!
Tonia (24-8-2013 om 11:27)
Hoe kun je dat nu 'te laat doorhebben'?! Dat kan alleen maar als je met andere dingen bezig bent en niet voor je kijkt / je aandacht aan het verkeer, zoals hoort, besteedt!!
Marco (23-8-2013 om 23:48)
Tuurlijk, Zo'n groot geel gevaarte zie je nauwelijks staan. Of bezig met andere dingen dan autorijden ?