Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Man gewond bij ongeluk met shovel

Toegevoegd: 29-08-2013, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij het Karreveld in Koudekerke is vanmiddag iemand gewond geraakt toen hij met zijn shovel in een sloot was beland.
 
Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur. Er werden drie brandweervoertuigen en twee ambulances opgeroepen. Het slachtoffer raakte niet bekneld en werd met vereende krachten naar één van de ambulances gebracht om vervolgens naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.


De Arbeidsinspectie gaat ter plekke onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (1-9-2013 om 19:40)
Jammer altijd van die domme reacties na een ongeval man was gewoon aant werk en als je een ongeval meemaakt maakt het je niet uit hoor hoeveel hulpverleners er zijn ...domme reacties eerst zelf maar eens meemaken
H (30-8-2013 om 21:30)
Ik leg het je uit als jij uitlegt waaromje Godnaam gebruikt.
K (29-8-2013 om 17:15)
Shovel? shoveltje, zo klein dat er zelfs geen cabine op zit, je zou dus zeggen dat de machinist alle overzicht had en hem dan toch in de sloot parkeren meschien is het handig eerst te leren rijden alvorens zulke machines te besturen
Henritte (29-8-2013 om 17:02)
Waarom nou toch in godsnaam 3!! brandweerauto's en 2!! ambulances voor 1 persoon. Ik begrijp dat niet. Kan iemand mij dit uitleggen??
Cookie-instellingen beheren