Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk Goes

Toegevoegd: 20-09-2013, 16.29 uur - Update: 21-09-2013, 14.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeval op de Fruitlaan in Goes is vrijdag aan het einde van de middag een 64-jarige vrouw zwaargewond geraakt. 


De vrouw stak rond 16.00 uur de voetgangersoversteekplaats over toen een auto uit de richting van de Anthony Fokkerstraat aan kwam rijden. De bestuurder, een 42-jarige man uit Goes, schepte het slachtoffer. 

De ambulancedienst kreeg assistentie van de Rotterdamse traumahelikopter. De vrouw is per helikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het slachtoffer heeft volgens de politie ernstige verwondingen opgelopen.

Bij het ongeluk is ook de brandweer ingezet. Die is met spoed ter plekke gekomen om zeilen rondom de ongevalslocatie te zetten. De betrokken automobilist is door de politie voor verhoor overgebracht naar het bureau. De politie heeft verder enkele getuigen gehoord en een verkeersongevallenonderzoek uitgevoerd. 

De weg was tijdens het ongeval volledig dicht en het verkeer is ter plaatse omgeleid. Rond 18.00 uur is de auto geborgen is kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PietZ (23-9-2013 om 22:30)
Helemaal eens met de opmerking van Ingrid (22-9-2013 om 10:32 uur) Was het niet zo fatsoenlijk geweest het wegdek schoon te spuiten???? Inderdaad Ingrid een hele goede opmerking. Het leek wel een soort tentoonstelling op deze plek. Schandalig om dit zo achter te laten!
Chauffeur in Goes (23-9-2013 om 13:47)
Als je nu al voor 3 kwart aan de de overkant ben en je wordt nog aangereden dan help het niet die bosjes weg te halen , maar je moet beter op letten , er stop een auto om die mevrouw over te laten steken dan zie je toch waarom stop die auto en let je even op. Marco sterkte met je moeder.
Leny (22-9-2013 om 11:21)
Ik wil de fam .van de voetganger veel sterkte toewensen en ook voor de bestuurder. Ik vind zeebraoversteekplaatsen gevaarlijk zelf nare ervaring mee er moet echt wat aangedaan worden op korte termijn.
Ingrid (22-9-2013 om 10:32)
Was het niet zo fatsoenlijk geweest het wegdek schoon te spuiten????
Bezorgde moeder (22-9-2013 om 08:27)
Mijn dochter moet daar ook dagelijks oversteken. Zeer gevaarlijk daar. En onoverzichtelijk met die heg. Ook al wil ze op het zebrapad oversteken , ze rijden gewoon door. .in de spits sta je daar gemaakelijk 5 minuten te wachten voordat je over kan. Verbeterpuntje voor de Gemeene !!!!!!
De Visser (21-9-2013 om 11:17)
STERKE voor alle betrokkenen...
Cookie-instellingen beheren