Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek schietpartij N61 gestart

Toegevoegd: 25-09-2013, 11.41 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De recherche is bij IJzendijke gestart met een groot onderzoek naar de dodelijke schietpartij die daar vanochtend plaatsvond.


De schietpartij vond rond 09.15 uur plaats in de buurt van tankstation Aers. Er werden al snel twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer bezweek echter ter plekke aan de verwondingen.

Na de schietpartij heeft de politie ter plaatse een verdachte aangehouden. Meer details over het schietincident zijn nog niet bekend. Ook is nog niet bekend gemaakt wie het slachtoffer en de dader zijn en wat hun relatie is.

De politie heeft ter plekke de omgeving afgezet. De N61 is afgesloten. Drie rechercheurs gehuld in witte pakken zijn rond 10.30 uur gestart met hun onderzoek. Er is ook een speciale aanhangwagen ter plekke gebracht waarin kan worden overlegd. De brandweer heeft inmiddels een commandocontainer ter plaatse gebracht.
 
Zie ook:
- Dodelijke schietpartij bij IJzendijke (25-09-2013)


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Butcher (26-9-2013 om 21:29)
Tja henri,soms moet je vanwege een onderzoek een drukke weg afsluiten en mensen laten omrijden.er zijn soms mensen die een scootmobiel op de weg zetten om hun coniferen te snoeien,dat is pas belachelijk!!
Fransje (25-9-2013 om 17:15)
@Henri, Je stelt je vraag goed, wie ben ik! ;-) Het is van belang om een PD (plaats delict) zo groot mogelijk af te zetten, afschalen kan later wel. Daarnaast is het van belang om sporen veilig te stellen, soms kan een PD op meerdere plekken zijn en zelfs honderden meters groot zijn.
Frank (25-9-2013 om 16:22)
Henri, de politie moet goed onderzoek doen. Doen ze dit niet, dan maakt een advocaat vast gehakt van het OM als ze deze persoon willen berechten. Het is even lastig maar er zijn voldoende omleidingsroutes. In ieder geval sterkte voor de familie en mensen toon een beetje begrip voor justitie.
Jo (25-9-2013 om 16:13)
Het is logisch dat een plek waar iets is gebeurd word afgezet voor sporen onderzoek heel normaal omdat men de situatie goed in kaart wil brengen en ja helaas is het dan lastig voor iedereen wordt er wel eens wat afgesloten waar je dan net door moet/wil. .
A (25-9-2013 om 16:00)
@Henri, misschien moet er ter plaatse worden gewerkt??? Moet jij toch ook voor je brood...
Ed (25-9-2013 om 15:01)
Henri, hoe moeten ze dan onderzoek doen? Op de foto is duidelijk te zien dat het onderzoek gewoon op de weg is.
Cookie-instellingen beheren