Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonden bij botsing Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 04-10-2013, 15.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeval in Oud-Vossemeer zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 13.45 uur plaats in een bocht op de Molendijk. Door de klap kwam één van de voertuigen op zijn zijkant terecht. De brandweer is ter plaatse geweest. De inzittenden konden op eigen kracht uit de voertuigen komen. Ze zijn ter controle naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. 

De politie is na het ongeval een onderzoek gestart naar de oorzaak van de botsing. De weg is op dit moment nog afgesloten voor sporenonderzoek. Dit zal na verwachting tot 16.30 uur duren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-10-2013 om 14:50)
Sterkte voor de betrokkenen. maar wat een mooie foto's van een audi in de kreukels, kijk audi rijders een audi kan ook kapot
Lies (5-10-2013 om 11:21)
Wat ontzettend veel hulpdiensten waren aanwezig. stuk of 5 brandweerauto's 3 ambulance's was dat nu nodig????
Annemarie van der Kraats (5-10-2013 om 07:57)
Ik ben de bestuurder van de auto die op zijn kant ligt. Wonderwel ben ik er met blauwe plekken en stijve spieren af gekomen. Ik wil graag alle mensen die direct na het ongeluk er waren om hulp te bieden hartelijk bedanken voor de geboden steun. Dat heeft deze heftige ervaring dragelijk gemaakt.
Cookie-instellingen beheren