Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 446 km

Kind zwaargewond bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 07-10-2013, 14.40 uur - Update: 07-10-2013, 15.10 uur
Door: Rolf de Feijter
TERNEUZEN - Bij een ongeval op de Scheldeboulevard in Terneuzen is maandagmiddag een kind zwaargewond geraakt bij een aanrijding.  

Het ongeval, tussen een personenauto en een fietser, vond rond 13.30 uur plaats. Omdat de fietser ernstig letsel had opgelopen zijn er twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse geweest. De helikopter landde op een grasveld naast het ongeval. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Gent (B).  


Op dit moment doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Agenten van de verkeersongevallenanalyse voeren dit onderzoek uit. De Scheldeboulevard is vanwege het onderzoek volledig afgesloten. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Charlotte (24-10-2013 om 15:25)
Mijn zusje kent deze jongen en is erg geschrokken van dit ongeluk, hopelijk word hij snel beter en kan hij gewoon weer naar school!
Marja (10-10-2013 om 18:46)
Wat een stelletje negatievelingen en beterweters zeg!! over de traumaheli.hopelijk hebben jullie hem nooit nodig en als hij niet komt en je lang op straat moet blijven liggen zeur dan ook niet dat je met de ambulance langer onderweg bent naar een ziekenhuis.ik heb niets dan lof over de hulpverlening
Pe (10-10-2013 om 13:28)
Stop toch met die vooroordelen en ook over de helicopter. Vaak als er sprake is van hersenletsel gaan ze niet vliegen vanwege de druk in het hoofd. Wees blij dat er op deze manier vaak een leven gered wordt. Als jezelf voor zoiets ernstigs komt te staan denk je er wel anders over. Sterkte
Wilma (10-10-2013 om 12:19)
Bla bla over de helikopter en maar vooroordelen,denk eerst aan de jongen en aan de bestuurder,wens de jongen en fam veel sterkte, en bestuurder u wens ik ook heel veel sterkte,
Linda adam (9-10-2013 om 19:59)
IIksnap dat ook niet hoor een heli uit Amsterdam, is duurder, meer co2 uitstoot, en het duurt langer en puntje bij paaltje, ligt ze toch in gent
... (9-10-2013 om 13:13)
Inderdaad niet vooroordelen! het is al erg genoeg wat er gebeurd is! ik wens de jongen en zijn familie heel veel sterkte toe!
Cookie-instellingen beheren