Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stel dineert zonder te betalen

Toegevoegd: 02-11-2013, 11.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een man en vrouw dineerden vrijdagavond bij een restaurant aan de Kinderdijk in Middelburg. Tijdens een rookmoment buiten, wilde het stel er van door gaan zonder te betalen.


Een medewerker probeerde dit te voorkomen door de handtas van de vrouw achter te houden. De vrouw heeft gepoogd de rekening nog te betalen.

De man uitte een woordelijke bedreiging naar de medewerker en het stel reed vervolgens weg. De medewerker deed aangifte. De man werd kort daarna aangehouden op verdenking van bedreiging.

Het gaat om een 33-jarige man uit Heinkenszand. De verdachte werd ingesloten in een cel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (2-11-2013 om 19:26)
Goede beslissing: opsluiten in de cel en rekening laten betalen plus boete en onkosten die zijn gemaakt tijdens het verblijf in de cel etcetera.
Franky (2-11-2013 om 18:07)
Schat ik heb een verrassing voor je, ik neem je mee uit eten...
Hein (2-11-2013 om 13:40)
Dan wordt nu in ieder geval zijn maaltijd betaald maar dan door ons als burgers. Wat zijn er toch een hoop profiteurs in Nederland. Laat hem maar even op water en brood zitten.
Wilma (2-11-2013 om 13:05)
Als je het etentje niet kan betalen eet je maar thuis
Adrian Irvine (2-11-2013 om 13:03)
Wat en stelletje.
Gizmo (2-11-2013 om 12:48)
Zo van: Heeej schatje.. zal ik jou es ff lekker mee uit nemen? Nou, nou? Met in het achtehoofd natuurlijk: ff zatvoeren en dan hoppaaaa. Klein detail: daar heb je centjes voor nodig. Maar dat maakt niet uit. We maken van de rookpauze gewoon een renpauze. Lukt dat niet dan is schatje de klos! LOSER!!
Cookie-instellingen beheren