Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 03-12-2013, 16.59 uur - Update: 03-12-2013, 18.08 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 15.50 uur een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom op de dijk tussen Kruiningen en Yerseke tegen een boom. Het voertuig maakte een harde klap en belandde naast de dijk. De auto kwam halverwege het talud tot stilstand. De man kwam deels onder de auto terecht.

De brandweer werd opgeroepen omdat de man vastzat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kon vanwege de mist niet uitvliegen. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie wel aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is de Molendijk geruime tijd afgesloten geweest.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. (4-12-2013 om 16:30)
Het is zwak om te gaan zeggen dat het door zijn jonge leeftijd komt, jong of oud, ongeluk kan altijd gebeuren. en daarbij komt dat hij geen 19 is maar 22. Sterkte Dan!
Janien (4-12-2013 om 15:44)
Jeetje wat erg heel veel sterkte gewenst voor de familie van de jongen. weet iemand hoe het met hem gaat
Koos P. (4-12-2013 om 15:25)
Gelukkig ligt het motorblok op straat, en niet die jongen z'n hersens. Erg stomme actie die heel anders had kunnen aflopen. Hopelijk word hier een wijze les uit gehaald, anders hoop ik deze bestuurder nooit tegen te komen op de weg. Sterkte verder met het herstel!
John (4-12-2013 om 15:03)
Feit is iig dat het roekeloos rijgedrag is. En dat mensen die altijd schadevrij rijden er weer voor op mogen draaien omdat de premies daardoor weer om hoog gaan. sterkte aan iedereen. Hopelijk heeft hij hier een goede les uit geleerd
Nel (4-12-2013 om 12:52)
Mensen het heeft toch geen zin om elke keer te zeggen te hard ,te jong. Zal zelf ook weleens iets te hard gegaan zijn misschien. Niet leuk voor de mensen om hem heen. Ik wens de jongen en zijn familie veel sterkte toe en dat het snel beter gaat met hem.
Ik (4-12-2013 om 11:57)
@Marco: Hoe had je dat in gedachten? Eerst beginnen met een auto met max 10pk? Of een auto die max 100 km p/u kan? Ook dat kan hard aankomen. Rare opmerking van je.
Cookie-instellingen beheren