Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 03-12-2013, 16.59 uur - Update: 03-12-2013, 18.08 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 15.50 uur een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom op de dijk tussen Kruiningen en Yerseke tegen een boom. Het voertuig maakte een harde klap en belandde naast de dijk. De auto kwam halverwege het talud tot stilstand. De man kwam deels onder de auto terecht.

De brandweer werd opgeroepen omdat de man vastzat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kon vanwege de mist niet uitvliegen. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie wel aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is de Molendijk geruime tijd afgesloten geweest.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MEL (5-12-2013 om 10:03)
Mensen, we maken allen wel eens een foutje. Wat en hoe is alleen bij de jongeman bekend. Hoop dat ie het nog na kan vertellen. En hij in de toekomst na zal denken. Het hoeft niet hard te gaan. Als je verkeerd terecht komt is het over en uit of dat te voet, fiets, motor of autobestuurder is.
Marjolein (4-12-2013 om 22:34)
Wat een wonder dat iemand hier levend uitkomt! En ook nog aanspreekbaar! Gelukkig maar. Veel sterkte voor de jongen en zijn familie.
Lezer (4-12-2013 om 22:03)
Jullie zien toch echt wel in hoop ik dat deze jongen geen 40 heeft gereden ! als je sóchtens je ramen moet krabben is dat een goede hint als je dan toch tegen de 100klm gaat rijden waar je 60 mag heb je het echt zelf opgezocht. wat als hij u fam. dood rijd ? of net u kind beneden had gefietst ?
Jan (4-12-2013 om 18:19)
En hij had ook geen gordel aan want anders wordt je er niet uit geslingerd
Zur (4-12-2013 om 18:09)
Veel dom gepraat over premies te hard te zacht mensen wie doed nu nooit eens iets achter het stuur wat niet mag! Ik weet zeker iedereen. We zien niet altijd wat we doen. Verder wens ik de jongen een voorspoedig herstel en samen met zijn familie de hulp van de Heere toe. bid voor om volledig herstel
R H (4-12-2013 om 16:48)
Of hij nou te hard of normaal gereden heeft, dat doet er niet toe. Een boom geeft gewoon niet mee. Het lijkt erop dat hij de boom heeft geraakt onder de A balk, waardoor het frame verbogen werd en de motorsteunen afgebroken zijn, vandaar dat het blok eruit ligt. In elk geval veel sterkte gewenst!
Cookie-instellingen beheren