Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 03-12-2013, 16.59 uur - Update: 03-12-2013, 18.08 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 15.50 uur een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom op de dijk tussen Kruiningen en Yerseke tegen een boom. Het voertuig maakte een harde klap en belandde naast de dijk. De auto kwam halverwege het talud tot stilstand. De man kwam deels onder de auto terecht.

De brandweer werd opgeroepen omdat de man vastzat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kon vanwege de mist niet uitvliegen. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie wel aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is de Molendijk geruime tijd afgesloten geweest.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@famillie (5-12-2013 om 22:25)
Heb jullie zoon/broer zien rijden vlak voor het ongeluk. Gelukkig ging in de andere kant uit. anders was ik ook de klos. meneer gaf zeer veel gas op de dijk om mij voor te zijn tussen de palen op de dijk. en dan jullie reacties ??? triest
Sjors (5-12-2013 om 17:16)
Hihi de meeste mensen die mij voorbij komen razen zijn toch meestal de 40/50 plusser die eindelijk een dikke auto hebben kunnen kopen of leasen en dan denken dat ze het eindelijk hebben gemaakt in hun zielige leventje. Oordelen kan een mens snel. beterschap aan de bestuurder.
Jan (5-12-2013 om 15:09)
Wat een typische hypocriete reacties van zogenaamde modelburgers. Ik heb de man gesproken die het ongeluk direct heeft zien gebeuren, zijn werkauto raakte hierdoor beschadigd. Deze man was er helemaal kapot van. Ik wens het slachtoffer een volledig herstel toe. Achter je pc oordelen is zo goedkoop.
Wouter (5-12-2013 om 13:02)
@Broer en zus, Ik snap jullie frustratie alhoewel jullie taalgebruik te wensen overlaat, maar je kunt nog zo hard roepen dat te hard rijden en dergelijke niet aan de orde waren maar met 60km/h heb je écht niet zo'n ravage hoor, daar is beslist meer voor nodig. Hoop wel voor hem en jullie dat het goed gaat komen met hem, sterkte!
Zn broer (5-12-2013 om 12:29)
Mensen die te snel oordelen moeten gwn lekker hun smoel dicht houden . hij heeft t overleefd dus dat is t belangrijkst bedankt dat sommige mensen meeleven xx
Zijn zus (5-12-2013 om 12:04)
Ookal is dat verplicht maar dat had zijn dood geworden .dus ben blij dat ie geen gordel om had oordeel niet over hard rijden of roekeloos rijgedrag want dat is absoluut niet van toepassing
Cookie-instellingen beheren