Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Middelbrand bij sluizencomplex in Hansweert

Toegevoegd: 21-03-2006, 20.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HANSWEERT - In Hansweert heeft vanavond brand gewoed bij het oude sluizencomplex aan de Werfdijk. Volgens omstanders kwam er veel rook vrij.

De brand, die woedde aan de Werfdijk in het Zuid-Bevelandse dorp werd vanavond rond vijf voor acht ontdekt. Direct na de eerste melding werd de tankautospuit 4747 van de brandweerpost in Kruiningen onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

In eerste instantie werd overigens gemeld dat het zou gaan om een brand op het terrein van aannemingsbedrijf van Straaten maar dat bleek niet het geval te zijn. Omdat op terrein gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen werd het sein "middelbrand" gegeven.

Dit resulteerde in de inzet van een tweede tankautospuit; de 4742 van de vrijwilligerspost in Kapelle. Rond tien over acht werd daarom ook de Regionaal Officier Gevaarlijke Stoffen 4390 in kennis gesteld van de brand. Ter plaatse bleken er echter meerdere kleine buitenbandjes te woeden.

De brandweer heeft de brandjes geblust. De oorzaak is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren