Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Illegaal vuurwerk in kofferbak auto

Toegevoegd: 16-12-2013, 11.57 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Surveillerende agenten hebben vannacht 40 zogenaamde nitraten van Poolse makelij gevonden in de kofferbak van een auto. Een 21-jarige man uit 's-Hertogenbosch werd aangehouden.


De verdachte stond vannacht om 00.50 uur met zijn voertuig op de Sint Annastraat naast de Rondweg in Sluis te wachten toen hij de aandacht trok van dienstdoende surveillanten. Tijdens een controle verklaarde de man dat hij samen met zijn drie medepagagiers op weg was naar een casino in België en nog stond te wachten op een maat die uit 's-Hertogenbosch moest komen. Uit de identiteitscontrole bleek dat alle vier de mannen bekenden waren van de politie. Voor de agenten reden om de auto nader te controleren.

In de kofferbak vonden de agenten het illegale vuurwerk. Omdat de bestuurder verklaarde dat hij de eigenaar hiervan was, werd hij aangehouden. Een sterke wietlucht in de auto deed vermoeden dat de mannen kort te voren hennep hebben gerookt. Echter, op een lange vloei na, werd verder niets meer aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (16-12-2013 om 20:35)
@T4 Ze moeten helemaal niets verbieden, behalve het gezeur van mensen die een ander geen plezier gunnen door vuurwerk te verbieden. Alsof dat helpt trouwens, je kop in het zand steken en hopen dat er geen vuurwerk meer wordt afgestoken.
Veiligheidsman (16-12-2013 om 18:22)
Heel veel sterkte voor alle postbezorgers en hulpverleners die met allerlei blanco pakketjes van doen krijgen!
T4 (16-12-2013 om 15:28)
Ze moeten die troep verbieden. mensen vinden het wel leuk om voor miljoenen aan vuurwerk de lucht in te schieten. incl. wat leden maten, tonnen kruit gaan de lucht in. Maar als je met je auto rond rijdt die wegenbelasting vrij is ben je een milieu vervuiler. rare wereld leven wij.
Ad. (16-12-2013 om 15:20)
Deze mannen zijn allemaal bekenden van de politie en alleen de bestuurder word aangehouden zodat de rest gewoon verder kan gaan met hun handeltje. Dit krijg je toch niet uitgelegd en zeker niet als je bedenkt dat de bestuurder na verhoor weer op de straat staat en verder kan met zijn handel.
Cookie-instellingen beheren