Weerbericht:
Oplossende stapelwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtwagen en auto botsen in Axel

Toegevoegd: 27-12-2013, 13.17 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Bij een ongeval op een kruising in Axel zijn aan het begin van de middag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond rond 11.45 plaats op de kruising met de Bosdreef en de Beoostenblijsestraat. Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse bij het ongeval. Of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is bij de politie niet bekend.

Door de aanrijding kwam de auto in een sloot terecht en raakte flink beschadigd. De vrachtwagen kwam in de berm tot stilstand.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. Beide voertuigen zijn inmiddels geborgen door een takelbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (27-12-2013 om 14:09)
Het is dus een Oost-Europese chauffeur.
P (27-12-2013 om 13:49)
Vind het nogal delicate onderneming!! Vrachtwagen kan zomaar om kantelen,want staat al metwielen los van de straat
Fietser (27-12-2013 om 13:44)
Zo te zien een voorrangsfoutje!!