Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 295 km

Gewonde Krabbendijke stak niet zelf af

Toegevoegd: 02-01-2014, 10.40 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De vrouw die op oudejaarsdag in Krabbendijke gewond raakte door ontploffend vuurwerk stak dit niet zelf af. Het projectiel werd naar haar toegegooid vanuit een bestelbus. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het 16-jarige slachtoffer, afkomstig uit Kapelle, liep rond 16.30 uur op het plein bij de Dorpsstraat. Er was heel veel publiek aanwezig. Op een gegeven moment kwam een witte bestelbus aangereden.

Getuigen zagen dat een passagier een blikje uit het raam gooide. Het blikje ontplofte in het gezicht van het slachtoffer. Ze liep een flinke snijwond in haar wang op. In de wond zat nog een stukje van het blikje. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht ze het ziekenhuis verlaten.

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de bestelbus, vermoedelijk een Volkswagen Crafter. Ook is men op zoek naar mensen die weten wie er in de bus zaten.

Zie ook:
- Gewonde door vuurwerk in Krabbendijke (31-12-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (2-1-2014 om 13:38)
Krabbendijkenaars moeten weten wie dit zijn. Dus al dan niet via MMA melden.
Pippa (2-1-2014 om 13:08)
Wat vind ik dit schandalig zulk gajes! Ik hoop dat ze dat tuig snel oppakken en eens flink te grazen nemen!! Misschien houdt ze daar een litteken van over ,het is gewoon niet te bevatten,je verstand staat erbij stil! veel sterkte hoor,knuffel van Pippa x
Ad. (2-1-2014 om 12:51)
Dit soort tuig zou ogen en handen kwijt moeten raken door vuurwerk en dan niet afkomen met dure mediche hulp want dat geld kunnen we beter gebruiken ook het feit dat het druk was geeft aan dat het de bedoeling was om schade aan te richten. Sterkte voor het slachtoffer en doe wel aangifte.
Ger (2-1-2014 om 12:41)
Lekker dan. meisje verminkt voor de rest van haar leven, omdat er iemand zo STOER is een blikje te gooien. sterkte meisje
Marco (2-1-2014 om 11:46)
De bestuurder van 't busje en de gooier van het projectiel zullen nu ook wel 'de ballen' hebben om zich te melden. Lager dan nu kunnen zij niet meer zakken. Van mij mag die hele vuurwerkonzin stoppen, geeft meer problemen dan dat't voor de rest van de omstanders aan plezier opleverd.
Jan (2-1-2014 om 11:21)
Wat erg, wens haar veel sterkte
Cookie-instellingen beheren