Vrouw bekneld onder lijnbus Hulst

Toegevoegd: 05-01-2014, 20.48 uur

Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zondagavond een vrouw zeer ernstig gewond geraakt toen ze onder een Belgische lijnbus terecht kwam.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de kruising Koolstraat - IJzerenhandstraat. Direct was duidelijk dat de vrouw bekneld zat en dat hulp van de brandweer nodig was om haar uit haar benarde positie te bevrijden. Dat bleek nog niet zo'n gemakkelijke klus. Uiteindelijk is de bus met behulp van speciale hefkussens opgetild zodat er meer ruimte was om de vrouw vanonder de bus te halen.

Twee ambulanceteams en een traumateam hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Uiteindelijk is besloten om de gewonde per helikopter over te brengen naar een ziekenhuis. Over de aard van haar letsel is niets bekend. Het slachtoffer zou er ernstig aan toe zijn.
 
De politie is direct een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Het ongeval gebeurde op een volgens buurtbewoners gevaarlijke kruising en vlakbij een zebrapad.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Davey (6-1-2014 om 12:45)
Het is natuurlijk te gek om los te lopen dat er overal op niet logische dure rotondes aangelegd worden met een hoop verwarring(volgens mij kloppen die rotondes niet.) Ze vervolgens de gehele weg verbouwen om inderdaad een of andere kitsch spoorwegovergang te maken. Om nog maar over de bierkaai.....
Henni (6-1-2014 om 11:52)
Nu kunnen we wel allemaal naar de gemeente wijzen, maar men heeft zelf ook een verantwoording. Kijk goed uit .....
Bertil (6-1-2014 om 10:09)
De bus lijkt stil te staan voor het zebrapad. Zal mevrouw niet over die zwart-witte blokken gelopen zijn?
Hennie (6-1-2014 om 09:29)
Loop wekelijks meerdere keren over het zebrapad en ben al heel vaak moeten wegspringen voor auto's die niet stoppen, zelfs als je al op het zebrapad loopt. Zelfs gisteravond na het ongeval is me dit weer overkomen. Ik voel me absoluut niet veilig als ik daar oversteek.
Rb (6-1-2014 om 08:04)
Met wat aanpassingen kan een rotonde. Kapelletje is ongeveer 4 jaar geleden hiervoor verplaatst Er moeten weer eerst ongelukken gebeuren. Dus Gem. neem verantwoording en begin eraan. En voor het slachtoffer en fam veel sterkte.
Gemeente ergernaar!!! (6-1-2014 om 01:25)
De gemeente geeft liever geld uit aan een overdekt podium voor de Keldermanspoort en aan een kunstwerk voor de Bierkaai!!!!! Ik denk dat het kruispunt te klein is voor een rotonde,maar misschien zijn stoplichten een optie????