Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij auto tegen boom

Toegevoegd: 06-01-2014, 19.51 uur - Update: 09-01-2014, 21.41 uur
Door: Rolf de Feijter

IJZENDIJKE - Bij IJzendijke is maandagavond één persoon gewond geraakt bij een ongeluk waarbij een personenauto tegen een boom botste. Het slachtoffer zat enige tijd bekneld in zijn voertuig.

Het ongeval vond rond 19.45 uur plaats bij de kruising van de Zevenhofstedenstraat en de Mauritsweg. Brandweerploegen uit Biervliet, IJzendijke en Oostburg zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen maar rond 20.10 uur werd de helikopter gecanceld.

Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto tegen een boom. De gewonde, een 37-jarige man uit Breskens, is door de brandweer bevrijd nadat die enkele deuren uit de auto geknipt had. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (13-1-2014 om 10:26)
Oordelen over iets zonder dat jullie weten hoe het is gebeurd is erg dom en laf! Ik ken deze jongen persoonlijk heel erg goed omdat hij bij ons voetbald en hij heeft ons verteld wat er is gebeurd. Dus diegene die denken dat er te hard is gereden of dat er drank in het spel is..schaam jullie diep..heel erg diep!
Bresjes (8-1-2014 om 14:24)
Oordelen over is heel makkelijk en heel veillig van achter je pc maar als je zou weten wat voor man hij is en wat voor persoonlijk drama zijn familie allemaal heeft moeten doorstaan zou je anders praten.
Tim m (7-1-2014 om 22:40)
Heel veel sterkte voor dit slachtoffer...en familie....beetje jammer dat er tegenwoordig alleen nog maar mensen zijn die achter iemand zijn rug durft te praten...als je niet precies weet hoe of wat....kun je gewoon beter geen reactie geven...word echt ziek van zulke mensen, geheel respectloos !!
Kaatje (7-1-2014 om 21:31)
t is te hopen dat deze bestuuder er goed doorkom , heel veel sterkte voor fam enzv . voor de negatieve reactie,s jullie moeten jullie eigen schamen de ware rede voor dit is niet bekent en jullie oordelen al en dan nog voor de fam blijf dit verschrikkellijk denk is eerst na voor je oordeel
Blablabla (7-1-2014 om 18:36)
Makkelijk lullen als het niet om bekende gaat van jullie eigen, zjikkurs!!! Daarom zeg ik oordeel pas als je het heel goed weet anders hou je gewoon je mond dicht! Het is gebeurd en ik kan alleen maar hopen dat alles goed komt.
Pjotr (7-1-2014 om 18:25)
Ik heb de indruk dat het IQ van de heer Marco niet boven de maximumsnelheid in de bebouwde komt om van het EQ nog maar te zwijgen. Ik heb medelijden met de mensen met wie hij samenleeft.
Cookie-instellingen beheren