Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drie gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 24-01-2014, 12.37 uur - Update: 24-01-2014, 16.23 uur
Foto 7 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Hulst (24-1-2014 om 16:25)
Ah, een Belg was er bij betrokken. Ik ben 2x aangereden door Belgen die toch echt fout zaten en 2x hadden ze een tegenstrijdige verklaring. En ik reed toen nog wel met een Belgisch kenteken! Sta er niet meer van te kijken. Als dit er een eerlijke Belg is, dan was hij het vast vergeten om die ander te bedonderen. Zonder iemand te beschuldigen, aardige mensen die zuiderburen, maar autorijden kunnen ze niet en je rijbewijs halen is een makkie t.o.v. Nederland. Nu komt het, mocht die Belg echt fout zijn geweest dan zal zijn verzekering NIET betalen. Ook dat is standaard. Mensen ga gerust effe op internet googelen en u schrikt. Da's ook België. afwachten dus.
t is wat (24-1-2014 om 16:14)
Hoe krijgen ze het voor elkaar.. Zo rustig daar... Een rechte weg... Niet opgelet misschien? Hopelijk wordt snel achterhaald wie de schuldige is. Iedereen beterschap...
Cookie-instellingen beheren