Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 216 km

Drie gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 24-01-2014, 12.37 uur - Update: 24-01-2014, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een verkeersongeluk op de A58 tussen Oost-Souburg en Middelburg zijn vanochtend drie personen gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 10.35 uur plaats nabij hectometerpaaltje 170,0, ongeveer ter hoogte van de Souburgse begraafplaats. Door nog onbekende oorzaak kwamen daar twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de voertuigen in een ondiepe sloot. De inzittenden konden op eigen kracht uit de auto komen.

De bestuurder in de andere auto raakte eerst de linker vangrail en schoot vervolgens de weg over, om daar op de vluchtstrook tot stilstand te komen. Alle betrokkenen raakten gewond. De drie zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

Vanwege het ongeluk waren de oprit bij Ritthem en één rijstrook enige tijd afgesloten voor het verkeer. Toen de politie sporenonderzoek ging doen werd de gehele A58 in de richting van Middelburg enige tijd volledig afgesloten. Dat onderzoek werd ingesteld omdat de beide partijen een tegenstrijdige verklaring gaven over de toedracht van de botsing.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Letty (26-1-2014 om 11:04)
Die schade aan de Audi, meneer Sherlock, komt omdat die meneer ons van de weg gedrukt heeft en wij in een greppeltje bij de vangrail terechtkwamen! Is het heel erg gek dat mijn broer weer goed op de weg wilde komen in plaats van tegen de vangrail misschien!? En TOEN is de Audi geraakt. Die Audie is tegen de vanrail aangekomen (heb ik achteraf gehoord) en WIJ zijn over de weg gedraaid en de sloot in gebuiteld. Weet je wel hoe kwetsend het is dat u maar zomaar een oordeel velt, zonder ook maar van IETS te weten?! Weet hoe wel hoe wonderlijk het is dat wij hier nog zijn!? Hebt u die auto wel goed gezien in die sloot?! Die Belg interesseerde het niet eens of wij nog leefden!!!!
jhs (26-1-2014 om 09:34)
sherlock jij doet je naam ook geen eer aan jij trekt ook conclusies zonder dat je er bij bent geweest de auto waar letty in zat reed namelijk op de linkerbaan en was die belg aan het inhalen hij zat er zelfs al naast en toch kwam die belg naar links die auto waar zij inzat werd door die belg zo van de weg gedrukt en is gespind daarom stond hij tegen de rij richting als je niks gezien hebt kun je beter niks zeggen ik heb het namelijk wel gezien
Sherlock (25-1-2014 om 23:55)
Wat erg, reacties zoals die van Hans Hulst. Te zot voor woorden. Wat dom zulke reacties als die van R. Er rijden ook hele gewone rustige rijders in dit soort auto's. Maar dan Letty .... je kan het proberen om jullie zelf vrij te pleiten, maar kan je misschien iets uitleggen. Een dubbele doorgetrokken streep. De Audi staat in de goede rijrichting. Geen ruimte om er te passeren (zonder de dubbele streep te overschrijden). Hoe komt de Audi aan de schade aan de linkerzijde ?
Letty (25-1-2014 om 17:25)
Ik ZAT in de auto die daar in de sloot ligt. IK heb gezien en meegemaakt, samen met mijn broer, wat er gebeurd is! Het was de Belg die ons van de weg drukte. En mensen, oordeel niet over zaken waarvan je niks weet! En als ik die auto zo zie, dan mogen we alleen maar blij zijn dat we er nog zijn! Bedankt toevallige Belg, voor wat je hebt teweeggebracht, denk ik dan.
R (25-1-2014 om 08:12)
Ik kan aan het auto soort al zien waar het ongeval door veroorzaakt is. De arrogante houding van de bestuurders, alleen voorrang nemen nooit geven. Altijd links rijden , nooit richting aan geven en altijd aan het bellen. Te hard rijden en anderen van de linker baan pushen door te bumper kleven.
Mariska (24-1-2014 om 23:55)
Kan het nou nooit eens klaar wezen met die vooroordelen, wat heeft het ermee te maken of het een Belg was of niet, t'is toch al gebeurd jammer genoeg. Man man wat leven we toch in een zielige wereld met alleen maar oordelen oordelen en nog eens oordelen. Hans maak je eigen druk om jezelf, daar heb je het vast en zeker al druk genoeg mee.
Cookie-instellingen beheren