Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 139 km

Automobilist valt in slaap op A58

Toegevoegd: 26-01-2014, 11.33 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is vannacht een levensgevaarlijke situatie ontstaan toen een automobilist achter zijn stuur in slaap was gevallen.

Even na 01.00 uur kwamen bij de politie diverse meldingen binnen dat er een auto stil stond op de vluchtstrook op de rijbaan tussen Goes en Heinkenszand. De politie ging ter plekke en de bestuurder van de auto bleek in slaap te zijn gevallen.

De automobilist kreeg een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (23-2-2014 om 17:23)
hij had een taxi moeten nemen ,en helemaal niet gaan rijden. kost waarschijnlijk minder dan de boete , en hij /zij had met gemak zichzelf en andere ... naar het hiernamaals kunnen rijden met z'n stunt.
Frans (27-1-2014 om 17:25)
@Hans jij bent een fantast. Als je slaap hebt moet je niet harder gaan rijden, als je slaap hebt moet je gaan slapen.
Hans (27-1-2014 om 09:31)
Ik val ook wel eens bijna in slaap op de A58. Oplossing, iets harder gaan rijden waardoor je beter op gaat letten. Maar als je te hard rijdt en geconcentreerd alert achter het stuur zit, ook als er niemand op de weg is krijg je een prent. Slapen op een parkeerplaats is ook niet veilig omdat de politie achter die hardrijder aan zit. Kortom, door een kortzichtig uitvoeringsbeleid en denkpatroon van de overheid en zijn uitvoerders krijg je dit soort dingen wel steeds meer. Veilig is het niet. maar wat willen ze nu?
Vlissinger (26-1-2014 om 18:50)
Het was 1 uur 's-nachts. dan kun je zelf toch stoppen of even te kijken hoe het gaat met de persoon? zomaar parkeren op een vluchtstrook mag niet nee. maar als je 40 x op een dag de politie voor niets belt missen ze ongelooflijk veel andere meldingen, aangezien ze tegenwoordig in het kader van de bezuinigen met slechts 2 auto's per stad rijden.
Marjoke Klaver (26-1-2014 om 17:12)
Ja en inderdaad beter de politie bellen, elke stilstaande auto op de vluchtstrook betekent niet altijd dat deze persoon werkelijk wat mankeert of in slaap is gevallen. het is ook ene bekende truck van criminelen om goedwillende mensen te overvallen.....
Gitta (26-1-2014 om 16:33)
Excuses, na het lezen van de reactie van het echtpaar Zoutelande, inderdaad dan is het een levensgevaarlijke situatie. Maar dat staat niet in het bericht weergegeven.
Cookie-instellingen beheren