Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Vermoedelijke inbreker betrapt in M'burg

Toegevoegd: 26-01-2014, 14.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 28-jarige Middelburger kon afgelopen nacht worden aangehouden nadat een bewoner hem op de oprit van zijn woning aan de Duunmede in Middelburg had zien rondsluipen.

Rond 05.45 uur merkte de getuige dat er een persoon onder zijn carport aan het rommelen was. Toen hij keek zag hij een donkergeklede man weglopen. Meteen belde hij de politie die korte tijd later inderdaad een persoon met het opgegeven signalement aantrof.

Deze 28-jarige Middelburger bleek onder invloed van drugs en bovendien in het bezit te zijn van inbrekersspullen. Hij werd aangehouden. Onderzocht wordt of hij ook daadwerkelijk ergens heeft ingebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (26-1-2014 om 17:45)
Mooi zo, Er wordt vaak ingebroken, oplettendheid en actie ondernemen leidt naar nogal wat aanhoudingen heb ik het idee. Het is vreselijk slachtoffer te zijn van een inbraak! Heb het idee dat het ook prioriteit bij de politie heeft gekregen. mij is verteld na een buurtonderzoek, dat we 112 mogen bellen wanneer we vermoeden dat er onraad is. Moet je natuurlijk niet voor elke voor u onbekende gaan bellen, Als de buurt een oogje in het zeil houdt kunnen we met zijn allen meer inbraken helpen voorkomen.
Cookie-instellingen beheren