Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na aanrijden meisje (13)

Toegevoegd: 31-01-2014, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdag een 13-jarig meisje gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto. De bestuurder hiervan is na de botsing doorgereden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur op de Sir Winston Churchilllaan. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Veere, fietste in de richting van de school toen ze werd ingehaald door een haar van achteren naderende auto. Deze grijze Nissan Micra kwam hard langsrijden en tijdens het passeren raakte de auto de fiets van het meisje.

De 13-jarige kwam door de botsing midden op de weg ten val. Het meisje raakte hierdoor lichtgewond en haar fiets raakte beschadigd. Met behulp van enkele vriendinnen en klasgenoten is zij vervolgens lopend naar school gegaan. Het meisje heeft later aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lion (31-1-2014 om 18:32)
te triest voor woorden dit,ongelukje kan altijd,maar je laat je slachtoffers nooit liggen toch bah bah
miepmuts (31-1-2014 om 18:12)
@snuif,er word helemaal niks geschreven dat ze midden op de weg fietste...ze VIEL midden op de straat!door het aantikken van de auto waarschijnlijk geslingerd...Sterkte voor het meisje!
Vlissinger (31-1-2014 om 18:10)
ohhh, dinsdag al? fijn dat ze dat nu al zeggen, die auto is waarschijnlijk al lang en breed gerepareerd...handig!
ruud (31-1-2014 om 18:10)
Nou Snuif, dat zijn nog al uitspraken die je doet. Lijkt wel of het de eigenschuld van het meisje is. Was jij misschien de veroorzaker. Je heb dader kennis. Er staat namelijk nergens dat het meisje minden op de weg fietste met vriendinnen van rijen dik. Bovendien, al fiets het meisje daar is dat natuurlijk niet goed maar als automobilist hoor je er wel juist op te anticiperen. Dus gas terug. Dat wordt vaak vergeten.
Wijkbewoner (31-1-2014 om 18:09)
Als fietsers op het rode asfalt blijven rijden en automobilisten zich houden aan de 30 km limiet dan kan er m.i. niet veel misgaan. Hier is met het één en ander iets misgegaan.
Kraandriver (31-1-2014 om 17:52)
Oei, wat erg!! Ik was er niet bij en weet ook niet inhoudelijk wat er is gebeurd, maar dat houdt me niet tegen: Vuile hond die doorrijder, dom rijgedrag van de meisje!! Onze maatschappij wordt steeds erger!! Nissan Micra!! Laf!! Stom!! Ik roep maar wat!! Nu voel ik me beter!!
Cookie-instellingen beheren